Wycieczka edukacyjna do Kalska, nowoczesnego laboratorium filii Uniwersytetu Zielonogórskiego, okazała się dobrym rozwiązaniem w celu przygotowania uczniów klas III TŻiUG do kolejnej kwalifikacji TG.16.

Dr Bogna Latacz doceniła skupienie i skrupulatność uczniów, szczególnie w umiejętności obliczania zadań, ich umiejętności organizacyjne oraz znajomość technik gastronomicznych doczekały się salwy kolejnych pochwał.
Ośrodek nowoczesny, ciekawy, wart odwiedzin i kształcenia się, zwłaszcza w kierunku dietoterapia - a mamy zdolną i zdeterminowaną młodzież, którą chwalić będą nauczyciele prowadzący przedmioty zawodowe w Sławie:Lidia Szumska i Zbigniew Buchwald.
Dziękujemy za dzisiejszy miły wyjazd. I owocny.
 
Uczniowie podczas zajęć edukacyjnych
01
Uczniowie podczas zajęć edukacyjnych
Potrawa przygotowana przez uczniów
02
Potrawa przygotowana przez uczniów
Uczniowie gotują podczas zajęć edukacyjnych
03
Uczniowie gotują podczas zajęć edukacyjnych
Potrawa przygotowana przez uczniów
04
Potrawa przygotowana przez uczniów
Uczniowie gotują podczas zajęć edukacyjnych
05
Uczniowie gotują podczas zajęć edukacyjnych
Uczniowie gotują podczas zajęć edukacyjnych
06
Uczniowie gotują podczas zajęć edukacyjnych
Uczniowie gotują podczas zajęć edukacyjnych
07
Uczniowie gotują podczas zajęć edukacyjnych
Uczniowie gotują podczas zajęć edukacyjnych
08
Uczniowie gotują podczas zajęć edukacyjnych
Uczniowie gotują podczas zajęć edukacyjnych
09
Uczniowie gotują podczas zajęć edukacyjnych
Uczniowie podczas zajęć edukacyjnych
10
Uczniowie podczas zajęć edukacyjnych
Uczniowie gotują podczas zajęć edukacyjnych
11
Uczniowie gotują podczas zajęć edukacyjnych
Uczniowie gotują podczas zajęć edukacyjnych
12
Uczniowie gotują podczas zajęć edukacyjnych
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12